Kahraman ve Sevgilisi Efsanesi nin resminin yerine battal gazi erinede başka bişi çıkrdm kız kulesinin hikayelerinden birinin resmini çıkardım bişey olurmu
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
özlem hanım, gazetede kullanılan resmin içeriği ve bağlamı önemlidir. Battal Gazi efsanesi yerine Kız Kulesi'nin başka bir hikayesinin resmini kullanmanın bir sakıncası yoktur, ancak metinle uyumlu ve ilgili olmasına dikkat etmelisin. Bu şekilde okuyucularının dikkatini daha iyi çekebilir ve içeriği daha anlamlı hale getirebilirsin.
özlem
13 Mayıs 2024 PazartesiBen kız kulesiyle ilgili gazete hazırlıyorum
Kahraman ve Sevgilisi Efsanesi nin resminin yerine battal gazi erinede başka bişi çıkrdm kız kulesinin hikayelerinden birinin resmini çıkardım bişey olurmu
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesiözlem hanım, gazetede kullanılan resmin içeriği ve bağlamı önemlidir. Battal Gazi efsanesi yerine Kız Kulesi'nin başka bir hikayesinin resmini kullanmanın bir sakıncası yoktur, ancak metinle uyumlu ve ilgili olmasına dikkat etmelisin. Bu şekilde okuyucularının dikkatini daha iyi çekebilir ve içeriği daha anlamlı hale getirebilirsin.